GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Z Hotel

37kamers/units
Zanzibar | North Coast | Nungwi Beach Zanzibari eigenaar/uitbater(s): Celine Prost
4.08 m | Lat:S 5° 43' 50" Long: E 39° 17' 29" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The Z Hotel is schitterend gelegen bij Nungwi Beach in het noordelijke deel van Zanzibar en mag beschouwd worden als een van de meest populaire hotels op het eiland (terecht trouwens). Het combineert modern comfort met traditionele Swahili tinten. The Z heeft directe toegang tot het parelwitte strand en de warme, azuurblauwe, Indische Oceaan. Het hotel opende haar deuren in 2008. Er zijn zes verschillende kamertype zodat kan worden ingespeeld op alle behoefte van de hedendaagse klanten. Elke kamer beschikt over een terras vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op de Indische Oceaan en/of de tuin. Alle kamers zijn voorzien van een televisie (kabel), Philippe Starck meubels en gratis draadloos internet in alle openbare ruimtes. De badkamers zijn zeer ruim en van alle luxe voorzien. Gasten kunnen kiezen uit Deluxe Garden View, Deluxe Sea View, Dak Suites en Ocean Front Cottages. Deze laatste hebben een oppervlakte van 70 vierkante meter en hebben tevens twee terrassen. Hier kan je genieten van een prachtige zonsondergang. Het hotel beschikt over een strandbar, Cinnamon, bekend voor haar heerlijke cocktails en groot zwembad. De keuken bij het Saruche Restaurant is een mix van Europese en lokale invloeden. The Z Hotel heeft ook een eigen Spa, ideaal voor wie zich wil laten trakteren op een gelaat- en/of lichaamsverzorging. Er is keuze uit tal van mogelijkheden. Tal van producten werden met lokale ingredienten vervaardigd. Vlak bij het hotel ligt een zeer begeerd duikcentrum waar zowel de professionele duiker als beginners welkom zijn. Verder kunnen gasten gebruik maken van de concierge die hen zal helpen bij een samenstellen van excursies naar onder andere Stone Town, de Spice Tour, Prison Island en tal van andere bezienswaardigheden of activiteiten. In 2012 werd The Z Hotel nog genomineerd als het meest toonaangevende strandhotel in Afrika. Ons moeten ze alvast niet meer overtuigen wat The Z hotel blinkt uit op alle vlak, geen wonder dat het zo razend populair is. Je kan dan maar best ook tijdig reserveren om een plaatsje te bemachtigen op deze unieke locatie, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Opmerking: 1 US$/per persoon/dag infrastructuur tax niet inbegrepen en ter plekke verrekend via de klant. The Z Hotel is gesloten tussen 16 april en 1 mei. Half Board (HB) supplement aan 30 US$. Gedurende het hoogseizoen zijn kinderen +12 welkom. Daarbuiten volgens de discretie van het management.

Honeymoon:

Bruidsparen die minimum vier nachten blijven ontvangen bij aankomst een fruitmand op de kamer, samen met een fles schuimwijn. Tevens ook een kreeft diner voor twee in het Saruche Restaurant op een avond naar keuze. Wie langer blijft dan 6 nachten krijgt ook nog eens een 30 minuten massage voor twee.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

StrandPlattelandBosgebiedTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zanzibar te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Sinds 1 juli 2015 geldt er in Zanzibar een zogenaamde Infrastructur Tax. Deze kost 1 US$/per persoon/nacht en zal door de meeste hoteliers ter plekke worden verrekend met de klant.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen